WARMIES, zagrljaj topline i zdravlja kao idealan poklon za Božić

Za savršen božićni dar ne morate ustajati iz naslonjača nego potpuno bezbrižno možete naručiti sve što vam se sviđa putem web shopa
Vidi originalni članak

Godina koja je za nama promijenila je puno toga pa i modne trendove. Mnogi dizajneri baziraju kolekcije na nosivim, udobnim i praktičnim komadima, a mi smo se potpuno oduševile Warmies proizvodima koji su podjednako namijenjeni djevojčicama (ok, i dečkima), ali i nama koje se povremeno želimo tako osjećati i izgledati. Na njihovoj web stranici odmah će vam osmijeh izmamiti igračke, a nama su za oko zapele predivne šlapice koje izgledaju kao da će nas savršeno grijati cijelu zimu.

No, tako izgledaju brojne druge. Ove su uistinu posebne jer su punjene prosom pa, nakon 90 sekundi zagrijavanja u mikrovalnoj pećnici ili dvadesetak minuta na radijatoru, postaju topla antistres terapija za promrzla i umorna stopala. Isprobale smo ih nedavno i stvarno ih je sjajno obuti kada dođete doma, ali i buđenje i uskakanje u Warmies papučice je pravi gušt. Kao da niste ni izašle iz toplog kreveta.

Kad već spominjemo spavanje znamo da je nekad teško opustiti se i isključiti iz onog što smo prošle kroz dan. Zato su Warmies termofori baš jako kul jer, kao i papučice, sadrže posebno odmjerenu količinu obrađenih sjemenki prosa koje su očišćene i isušene od vlage te sušenu francusku lavandu koja daje nježan i opuštajući miris. Postupak je isti: grijanje i uživanje.

Za one koji su cijeli dan u uredu, naša topla preporuka je Warmies jastučić kojeg samo stavite na ramena, a ublažava i opušta umorna i bolna ramena, vrat ili zglobove. Odličan je i za primjenu na glavi kod upaljenih sinusa i glavobolje.

Naravno, logično je sebe počastiti baš ovakvim slatkim praktičnim modnim dodatkom, ali on može postati i idealan poklon za obitelj ili prijateljice. Pidžama party u Warmies šlapicama na Instagramu će biti pravi hit, a grijat će vas tijekom cijele zime. Svaka mama bit će zahvalna ako njezinom mališanu na poklon donesete neku Warmies igračku koja će postati najbolji prijatelj za spavanje, ali i "mali kućni doktor" koji pomaže bebama kod bolnih grčeva.

Sjajno je što imaju webshop pa, za savršen božićni dar ne morate ustajati iz naslonjača nego potpuno bezbrižno možete naručiti sve što vam se sviđa.

Zanima vas više? Nema problema, dovoljan je jedan klik na: warmies.hr

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".