Warmies grijači bit će vaša najtoplija pratnja ove zime

Preslatki plišani modni dodaci koji griju i ugodno mirišu
Vidi originalni članak

Vrijeme darivanja svake godine, čak i pred cure koje gotovo napamet znaju sve što je u trendi dućanima, stavlja poseban izazov: kako naći dar koji je istovremeno lijep i koristan, ima poruku i apsolutno je originalan! Naš je prijedlog da “kopirate” Influencerice i odaberete Warmies! Riječ je o preslatkim plišanim modnim dodacima koji imaju puno veću iskoristivost od estetske (ok, i na Instagramu će savršeno izgledati), ali oni griju i ugodno mirišu!

Visoke i niske papuče, ovratnik i grijač za ruke mirisom će vas ponijeti u polja lavande u Provansi, a zahvaljujući punjenju prosom možete ih zagrijati u mikrovalnoj pećnici ili na radijatoru i postat će vaš najbolji prijatelj tijekom zimskih mjeseci… Promrzle noge koje smo upravo izvukle iz trendi štiklica najbolje će se oporaviti u nježnim Warmies šlapicama.

Naime, svi Warmies proizvodi sadrže savršeno odmjerenu količinu obrađenih sjemenki prosa i lavande. Sjemenke prosa su osušene i isušene od vlage kako bi optimalno primale i otpuštale toplinu. Lavanda, poznato je, ima ulogu da ugodnim mirisom opušta um i tijelo. Stoga je, nakon napornog i stresnog dana kakve svi povremeno imamo, jedna od najljepših uspavanki na vrat staviti topli plišani ovratnik koji će nas savršeno opustiti…

Warmies grijač za ruke bit će odličan dok šećete Adventom ili ste na nekom skijalištu, osim što će vas grijati (čak i kada se potpuno ohladi), sjajno će izgledati na fotkama!
I ako nam sada kažete da su to pokloni samo za frendice ili mame i bake, i na to imamo odgovor: nisu! Vašim dečkima sigurno će se svidjeti warmies čistač za mobitel, a znamo da ćete ga i vi poželjeti povremeno “posuditi”.

I još jedan bonus: Warmies će nas savršeno grijati zimi, no i ljeti je naš prijatelj jer, osim što nas zagrijava, Warmies i hladi. Naravno, vaš je ovratnik potrebno staviti u hladnjak i zamislite samo gušt kada, nakon što ste cijeli dan bili na vrućini, dođete kući i malo se rashladite uz opuštajući miris lavande.

U svakom slučaju, teško nam je odlučiti hoćemo li Warmies više voljeti zimi ili ljeti!
Više na www.warmies.hr

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".