Vrhunska vina

FOTO: Pixsell, Nevena Rendeli i Jadranka Sloković FOTO: Suzy Josipović, Lejla Filipović s prijateljicama FOTO: Pixsell, Vanna i Tonkica Zlački FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL
Na sinoćnjoj večeri osim veličanstvene modne i plesne predstave gosti su se častili vrhunskim pićima jedinstvenog okusa koja su stigla ravno iz Italije.
Vidi originalni članak

Prepoznatljiva plava boca s modernim srebrnim detaljima, vrpcom i etiketom predstavlja pored jedinstvenog okusa tradicionalni zaštitni je znak Blû Prosecca.Dva orginala na večer mode, baleta i umjetnosti stigli su ravno iz Italije! Blû secco i semi-secco su Prosecco vina vrhunske klase, proizvedena kod jednog od najtradicionalnijih proizvođača Prosecco vina u Italiji – u Cantini Produttori di Valdobbiadene. Njihova su obilježja slamnatožuta boja. Prosecco grožđe je mladenački svježe. Sortno čisti groždani buket, elegantanog i voćnog okusa dok je blû – suhi i polusuhi. Suhi Blû secco slavi svježu Prosecco umjetnost, polusuhi Blû semi-secco voćni užitak. Dvije muzirajuće varijante Dolce Vita-e.

Light Live Hugo, drugo je piće koje je sinoć oduševilo uzvanike. Bezalkoholni pjenušac sa okusom bazge, predstavlja dobru alternativu „normalnom pjenušcu“ i nudi jednakovrijedan užitak. Light Live omogućuje svakodnevno neograničeno uživanje pjenušca. Bez alkohola, ali ipak punog okusa. Bezalkoholni, niskokalorični napitci su u trendu i zauzeli su u trgovini zapaženu poziciju te je Bezalkoholni pjenušac sve češća alternativa pjenušcu. Broj „ prigoda za pjenušac“ se povečava zahvaljujući bezalkoholnom užitku.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".