Vrijeme je za shopping

Još uvijek niste prežalili brončani ten i ljetne odjevne kombinacije? Odlučili smo kako je krajnje vrijeme za to, a donosimo vam i savjete kako se uz pomoć mode zaljubiti u čari hladnijih dana.
Vidi originalni članak

Iako mnogi još uvijek pate za dugim toplim ljetom, postoje i oni koji su ga jedva dočekali ispratiti. Ne trebate biti previše nostalgični za vrućim danima, jer i jesen može biti izuzetno zanimljiva, posebice ako je riječ o modi. Ako pročitate 5 modnih razloga zašto možemo biti zahvalni što je ljetu konačno došao kraj možda vam jesen postane najdraže godišnje doba:

TOPLI ŠALOVI

Bilo da se radi o dugačkim, širokim, vunenim ili svilenim, šalovi uvijek podignu svaku modnu kombinaciju, a i s njima nam nikad nije hladno. Zajedno sa rukavicama i kapama čini neizostavan modni dodatak koji sa malo dobre mašte možete pretvoriti u unikatni detalj.

VISOKE ČIZME

Konačno je došlo to vrijeme kada gradskim ulicama ponovno možete zakoračati svojim parom najdražih čizama. I ove sezone popularne su visoke čizme, a jesu li one na petu ili ravne ovisi u potpunosti o vama.

DUGE RUKAVICE

Dajte si oduška i umjesto kratkih kožnih, priuštite si one rukavice koje se protežu do ili čak preko laktova. Ne moraju biti isključivo kožne da izgledaju dobro, jer niske temperature također vole one  od pamuka, vune ili neoprena.

Foto: PR

JESENSKI ŠEŠIRI

One slamnate možete polako spremiti u ormar, a tople koje će vas grijati izvadite iz ormara. Prilikom odabira šešira, pripazite da nisu preveliki, te da odgovaraju vašem obliku lica. Od onih sa uskim obodom, zvonastim oblikom ili pletivom kao uzorkom baš svi su dobrodošli!

VUNENI KAPUTI

Ima li nešto ljepše nego obući stari kaput i prošetati gradom? Pa možda i ima ako ste u potrazi za novim. Kaput je kruna zimske odjevne kombinacije, a svake godine modne kuće izbace nove modele zbog kojih poželimo odmah jedan takav. Ako imate u svojem ormaru neki šareni kaput toplih boja, probajte na njega staviti veliki remen koji će mu podariti sasvim novi izgled.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".