Vrijeme je za ružičastu! Izabrali smo komade koji zazivaju bolje vrijeme i vedrije raspoloženje

Naravno, ovih ćemo dana možda poželjeti onu mucastu rozu trenirku, kombinezon u kojemu se čitav dan možemo potezati po kauču ili pak rokersku varijantu s imenom benda.
Vidi originalni članak

Prati nas od djetinjstva, kad navodno instinktivno biramo tu preslatku ružičastu, prepunu stilskih kalorija, poput one šećerne vune koju klinci obožavaju te se naklonost tom koloritu nastavlja u svakoj dobi. Naravno, ovih ćemo dana možda poželjeti onu mucastu rozu trenirku, kombinezon u kojemu se čitav dan možemo potezati po kauču ili pak rokersku varijantu s imenom benda. A sve pozitivno, jer moda ima razne uloge, a jedna od njih je da nas oraspoloži kad smo malo "down"

Jedan od majstora koji to tako dobro čini, a haljine su mu za poželjeti u svako doba dana i noći, genijalni je Giambattista Valli. Ružičasta mu je srednje ime jer ovaj dizajner bajkovitih haljina otvara nam jedan novi svijet, prepun volana i slatkoće, u kojemu nikad ne možemo pretjerati. Čak ni uronjeni u pink od glave do pete, ali Valli veli da je to OK. I mi mu vjerujemo jer ovih dana tako nam treba jedna dobra doza, a odijevanje, boje i stil može, barem na tren, ispričati nam neku priču o vremenima koja će uskoro biti ljepša.

Čak su nedavno i glomazne army čizme krenule u smjeru neke nove romantike, pa sada i one cool cure otkrivaju svoju nježnu stranu. Njoj se u utrci prema rozoj zemlji priključila i jednostavna, gotovo neukrašena košulja koja glumi minimalizam devedesetih, a zapravo je vrlo ženstvena. Kako ulazimo u svijet modnih dodataka, tako je slika snažnija, pigment je koncentriran jer torbice, naočale i sandale vole biti viđene i iz aviona. Sunčane su naočale stigle iz osamdesetih i imaju zrcalni odsjaj, u varijanti roza – boja naranče, tako da kad god vas netko pogleda, dođe mu da se nasmije.

Male torbice, u svim divnim nijansama, od sladoleda do one specifične Barbie varijante i bubble gum roze, dolaze kao mala doza stilske energije svim onim kombinacijama koje nam se na prvu čine dosadnima. Ili nikako da kombiniramo nešto novo u bespućima vlastite garderobe. Uvijek se isplati kupiti nešto rozo, prisjetimo se prvih dama i princeza koje su se uvijek voljele kititi pastelima, a to čine i danas. Naime, ove nijanse savršeno pristaju i u poslovnim prilikama i raznim protokolima, a jedan od omiljenih stilskih kontrasta je – savršeno skrojeni sako, čvrste forme, u puderasto rozoj boji. Upravo taj odjevni predmet jedan je od onih koji će stilski preživjeti svaku sezonu. Baš kao i mi ove lude dane.

U galeriji pronađite najljepše komade u hit ružičastoj boji kojima ćete osvježiti svaki outfit:

Jacquemus, 388 eura, Matches Fashion Zara, 599 kn Zara, 229 kn Wandler, 375 eura, Matches Fashion Isabel Marant, 290 eura, Matches Fashion H&M, 40 eura H&M, 40 eura H&M, 35 eura H&M, 20 eura H&M, 18 eura H&M, 13 eura H&M, 12 eura H&M, 10 eura H&M, 8 eura Gucci, 290 eura, Matches Fashion Comme Des Garcons, 386 eura, Matches Fashion Castaner, 105 eura, Matches Fashion Balenciaga, 175 eura, Matches Fashion Bershka, 299 kn Bershka, 99 kn Acne Studios, 200 eura, Matches Fashion

Zvijezde nove Dive su žene koje u nemogućim uvjetima pokušavaju naše živote vratiti u normalu  Novu Divu potražite na kioscima u subotu, 11. travnja, ekskluzivno uz Večernji list 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".