Vrijeme je za omiljeni proljetni trend, a posebno mu se veselimo jer je idealan za rad od doma

Bijela košulja je must have komad u svakom ormaru, a idealna je za rad od doma ako ne želite potpuno ležeran outfit
Vidi originalni članak

S obzirom na trenutnu situaciju i rad od doma, u prvi plan je došla udobnost i ležerni komadi, no mnogi se i dalje ne odriču nekih favorita iz garderobe. No, zašto i bi, kad su mnogi od njih kao stvoreni za rad od doma? U tu skupinu odjevnih komada pripada i bijela košulja, koja je i inače jedan od ključnih komada te bi se trebao pronaći baš u svakoj garderobi. 

Pronaći savršenu bijelu košulju nije jednostavan zadatak, no, kad je nađete, pratit će vas u raznim prigodama. U karanteni je idealan odabir za video-sastanak jer ćete se u njoj osjećati udobno, a istovremeno poštivati zadani poslovni dress code. Pri odabiru i kupnji bijele košulje, imajte na umu da je riječ o komadu kojeg ćete nositi sezonama, ako ne i godinama pa odaberite svevremenski kroj od kvalitetnog materijala.

U galeriji smo izdvojili nekoliko odličnih modela koje možete isprobati, a bit će vam odličan saveznik i nakon karantene u danima kad ne znate što odjenuti:

FOTO: farfetch IRO FOTO: farfetch We11Done FOTO: farfetch Thom Browne FOTO: farfetch Styland FOTO: farfetch Seventy FOTO: farfetch Prada FOTO: farfetch Peter Do FOTO: farfetch Elisabeta Franchi FOTO: farfetch Deveaux FOTO: farfetch Comme des Garçons

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".