Vrijeme je da potražite - planinarske cipele! Naime, upravo se one nose

Da, izgleda da su se gojzerice postale trend!
Vidi originalni članak

Ljeto je pri kraju, dolaze nam hladniji dani pa su se dizajneri pobrinuli da i obuća bude prikladna - zaboravite na gležnjače, zaboravite na neke cool čizme, ma čak i tenisice jer je došlo vrijeme za gojzerice, ili nešto što stvarno jako podsjeća na njih. 

Naime, na web shopu Farfetch pronašli smo mnogo modela koji spadaju u skupinu "ružne" obuće, a cijena im je stvarno paprena. Prije svega, tu je jedan Calvin Klein model koji se prodaje po cijeni od 566 eura. Možemo reći kako ovaj model i nije toliko neobičan - stvarno, pričekajte da vidite druga dva!

Naravno, to je Gucci da potpuno šokira! Rekli su kako su inspiraciju pronašli u planinarenju, a u sve su uključili i originalan print loga iz 1970. godine. Model Flashtrek prodaje se po cijeni od 790 eura, a kombinacija metalik boje i ove gume je baš... posebna. 

Ako ste ikad poželjeli imati baš dizajnerske gojzerice, opet je tu uskočio - Gucci. Predstavili su još jedan Flashtrek model, ovog puta u kombinaciji smeđe kože i neizostavnog loga. Planinarenje nikad nije bilo ovako stylish!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".