Vraća li nam se trend devedesetih kojeg ili volite ili mrzite?

Vjerujemo kako ste ga i same nosile!
Vidi originalni članak

Opće je poznato kako se gotovo svaki komad koji smo nekad u prošlosti nosili danas opet vraća u modu. Isto se trenutačno događa i s narukvicama oko nogama, tzv. "anklet" koje su devedesetih godina bile jedan od omiljenih modnih dodataka, no onda su polako pale u zaborav. 

Međutim, sudeći prema onome što vidimo na Instagramu kod brojnih trendseterica, ali i na Chanelovoj reviji na Tjednu mode u Parizu gdje je predstavio svoju kolekciju za jesen i zimu 2017., čini se kako nam se ovaj zaboravljeni trend polako vraća u modu! 

Ipak, čini nam se da neće doživjeti jednaku popularnost kakvu je imao devedesetih godina kad gotovo da nije bilo djevojke koja ga barem jedanput nije stavila oko noge. No, oni su stvoreni upravo za ljeto pa nam samo preostaje vidjeti kako će ga trendseterice kombinirati u njihovom "novom" izdanju. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".