Vraća li nam se stari trend u modu? Sudeći prema policama trgovina, da!

Vjerujemo kako ste prije nekoliko godina bila njegova obožavateljica!
Vidi originalni članak

Kragne su prije nekoliko godina bile veliki hit kad su policama brojnih trgovina vladali i lančići u tom obliku. Međutim, kao i svi veliki trendovi, oni su odjednom nestali iz mode. Ipak, ova nam jesen donosi neke nove-stare trendove, a kragne su upravo jedan od takvih hitova. Naime, u novoj Zarinoj kolekciji uočili smo nove modne detalje: ovratnike sa sjajnim perlicama. 

Dolaze u tri boje, sivoj, bijeloj i nježno rozoj, a prodaju se po cijeni od 139 kuna. Svaka je boja ukrašena drugačijim oblikom i rasporedom cirkona, a karakteristične su po tome što su odvojive pa ih možete na više majica i haljina te su odličan detalj za situacije kad odjevnu kombinaciju trebate podići na novu, elegantniju razinu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".