Volite li klasiku, oduševit će vas kombinacija simpatične dame: 'Šešire nosim kroz cijelu godinu, imam ih 15!'

Marijana je tako skinny model traperica kombinirala s običnom bijelom majicom i kaputom boje devine dlake, a naglasak je stavila na detalje. Super modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

S klasikom baš nikad nema greške, a to je potvrdila i nova zvijezda naše modne rubrike. Njezino je ime Marijana, a s osmijehom od uha do uha prošlog je prosinca pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji. Za Divu je rado ispričala i nekoliko detalja o svojem svevremenskom stilu kojim se možete inspirirati svakog dana.

- Došla sam iz Šibenika u posjet Zagrebu. Volim smeđe tonove, to su moje boje najčešće preko jeseni i zime, a ljeti sam u šarenom - rekla je Marijana i dodala da šešire nosi tijekom cijele godine pa tako u kolekciji ima čak 15 komada, uključujući ljetne i zimske.

- Uglavnom nosim obuću na visoku petu, ali volim i tenisice, uz neku sportsku kombinaciju - ispričala je odlično odjevena Marijana.

 

Ona je gradom prošetala u nekoliko must have komada koji svoje mjesto trebaju pronaći u svakom ormaru iz nekoliko razloga. Prvo, nikad neće dobiti epitet out jer je riječ o pravoj klasici, a, drugo, odlični su saveznici za svaki dan, pogotovo u onim jutrima kad nemate ideje što odjenuti. 

Marijana je tako skinny model traperica kombinirala s običnom bijelom majicom i kaputom boje devine dlake, a naglasak je stavila na detalje. Ogrnula se šalom prepoznatljivog kariranog uzorka, a tu je i remen boje konjaka, nijanse smeđe koja svakom komadu da dodatnu dozu elegancije. Posebno nam se svidio odabir upečatljivih zlatnih naušnica koje su pravi statement komad u kolekciji nakita, a izvrsno su zaokružile ovaj stajling za svaki dan. 

Najprodavanije u omiljenom high street dućanu: Izdvojili smo 20 komada s Mangove liste bestsellera
Prošetala je tako dobru suknju da je ostatak outfita pao u drugi plan: 'Volim kombinirati klasiku i trendove'
Zgodna studentica sjajno spaja sportsko i elegantno 'Štikle obožavam, a nikad ne bih nosila ravne suknje do koljena!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".