Volimo stil Mirjane Mikulec, a dizajnerica interijera sad je zablistala u kožnoj suknji i super salonkama

Na prvoj proslavi rođendana škole za dizajn interijera Mirjana Mikulec pokazala je savršenu odjevnu kombinaciju
Vidi originalni članak

Škola za dizajn interijera Mirjane Mikulec proslavila je prvi rođendan, a na malom druženju povodom prve obljetnica, Mikulec je najavila novitete i strategiju poslovnog razvoja poput nove sezone emisije InDizajn i početak nove emisije "Tražimo dom s Mirjanom Mikulec" koja s emitiranjem kreće ove jeseni. 

Za ovu malu, ali bitnu proslavu, dizajnerica interijera odabrala je outfit koji nas je osvojio na prvu jer je od samo tri komada napravila savršenu odjevnu kombinaciju. Kožnu suknju na preklop boje konjaka kombinirala je sa salonkama u istoj boji, a look zaokružila klasičnom bijelom košuljom, must have komadom u svakom ormaru. 

Točka na "i" bile su raskošne naušnice koje su outfitu dale dodatnu dozu elegancije i crveni ruž, proizvod bez kojeg je kozmetička torbica jednostavno nezamisliva. 

- Zahvalna sam svima koji su prepoznali trud i rad cijelog tima koji je vrijedno radio cijele godine te nesebično prenosio svoja znanja polaznicima, koji su znanje predavača doslovce upijali, bili proaktivni, i angažirani na svim predavanjima. Njihova energija nam je vjetar u leđa da konstantno ulažemo u edukaciju i kvalitetu izobrazbe, da se prilagođavamo tržištu i da hrabro slijedimo našu viziju, a ona je da budemo lider na području izobrazbe interijer dizajnera, rekla je Mikulec.

U galeriji pogledajte kako je bilo na proslavi prvog rođendana:

FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".