Volimo Stellu McCartney, ali 12 puta jeftinija verzija je gotovo pa bolja!

Pristupačnija verzija jeftinija je čak 12 puta!
Vidi originalni članak

Komadi s dizajnerskim potpisom dugo su nam vremena bili isključivo na listi želja, no, zahvaljujući high street trgovinama, oni su postali dostupniji nego ikad. Naime, gotovo se u svakoj kolekciji pronaće odjevni komad ili modni dodatak koji neodoljivo podsjeća na one brendirane. 

Drugačije nije bilo niti s novom Zarinom kolekcijom, u kojoj smo pronašli torbicu koja neodoljivo podsjeća na onu s potpisom Stelle McCartney. Torbica se na Farfetchu prodaje po cijeni od 929 eura, no high street model definitivno je pristupačniji

Riječ je o modelu koji oblikom i detaljima neodoljivo podsjeća na onaj Stelle McCartney, a njihova najveća razlika leži u cijeni - naime, ovaj je model dostupan po cijeni od 549 kuna, što je oko 12 puta manje od iznosa koji se potrebno iznositi za skupocjenu dizajnersku torbicu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".