Volimo otkačen stil Ide Prester: 'Privatno sam najčešće u čizmama, od glomaznih do kaubojskih!'

Voditeljica i glazbenica s Goranom Čižmešijom popričala je o svojem stilu, a mi smo se rado prisjetili njezinog efektnog stajlinga s kraja prošle godine
Vidi originalni članak

Volimo otkačen stil Ide Prester pa smo se prisjetili jedne kombinacije s kraja prošle godine. Tada ju je u centru Zagreba fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona je za Divu rado otkrila nekoliko detalja o svojoj odličnoj kombinaciji, a oduševit će sve ljubitelje slojevitog odijevanja

- Ova je kombinacija počela sa suknjom. Shvatila sam da bi preko nje trebalo ići nešto duže, a kako sam zaključila da ima previše crne, na kraju sam to sve "razbila ovom bundom. Ne volim nositi preseksi stvari i rijetko otkrivam trbuh jer smatram da mi je to slaba točka na tijelu. Ne volim velike dekoltee i preuske stvari. Radije pokazujem noge za koje smatram da su mi glavni adut - rekla je tada Ida. 

Kad su u pitanju štikle, njih nosi samo na evente, a nikad ih ne bira za grad jer joj je taj izbor jako kompliciran:

- Mislim da su štikle izum Marquisa de Sadesa za žene, a tada možda i za muškarce, ali smo svi to prihvatili kao standard, tako da na evente moram obuti štikle. Privatno sam najčešće u čizmama, od glomaznih do kaubojskih ili u tenisicama. Prije mi se znalo dogoditi da se na vođenje eventa odjenem prešareno i egzotično pa to klijentima baš nije bilo po volji.

Prisjetila se i vremena kad je vodila Briljanteen. Tad joj je, rekla je, cijeli ormar bio šaren, otkačen i luckast pa se u njezinoj garderobi baš i nije mogla pronaći neka konzervativnija odjeća. 

- U međuvremenu sam postala fleksibilnija, iako nikad ne idem u neki previše seksi stil, a uostalom, to nitko od mene niti ne traži, više sam urbani tip - zaključila je. 

Teddy se nosi ove jeseni i zime: Izdvojili smo najbolje high street modele
Nude manikure uvijek su in; Inspirirajte se s jednom od ovih chic opcija!
Zvijezde nove Dive Style su hrabre žene: Život je toliko prekrasan da se za njega vrijedi boriti!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".