'Volimo nositi neutralne boje, iako se trudimo ubaciti i boje, ali nam nekako ne ide'

Pozornost su nam odmah ukrala cool frendice koje sjajno nose neutralne komade
Vidi originalni članak

Početak nove sezone uvijek u znaku upečatljivih i raznobojnih kombinacija, a u moru šarenih outfita, često se istaknu one u neutralnim nijansama. Volimo ih jer su elegantne, nosive u raznim prigodama i, ako se poigrate krojevima, materijalima i detaljima, sigurno neće izgledati obično i monotono. 

Inspiraciju za prijelazno razdoblje ka proljeću možete potražiti kod modno osvještenih prijateljica Antonije Brautović i Marije Perović. Osim dobrog stila, prijateljicama je zajedničko što su obje studentice RIT-a, a našem Goranu Čižmešiji otkrile su par detalja o svom stilu.

– Ovim kombinacijama jedna od nas otvara proljetnu sezonu, a druga zatvara zimsku. Volimo nositi neutralne boje, iako se trudimo ubaciti i boje, ali nam nekako ne ide. Najdraža nam je klasika s pomakom. Dok idemo zajedno van, dogovaramo se što ćemo nositi, a i razmjenjujemo garderobu podjednako – ispričale su nam simpatične prijateljice.

Obje dame odlučile su se za kombinezone koji izgledaju baš efektno. I dok je Antonija odabrala maksi kombinezon, Marija se odlučila za kratki model.

Antonija je sjajno isfurala bež kombinezon koji je uparila uz bijelu košulju te kožni sako. Stajling je zaokružila crnim čizmama te bež isprepletenom torbicom koju je popularizirala Bottega Veneta. Radi se o Mini Jodie modelu koji dolazi u prepoznatljivom pletenom dizajnu, a dostupan je u čak 15 boja.

I Marija je odabrala istu torbicu, no u klasičnoj crnoj boji. Torbicu je kombinirala uz još jedan trendi komad – čizme s gamašom. Riječ je o modelu koji je popularizirao Givenchy. Ovaj model tržištu je prvi put predstavljen davne 2012. godine, a zbog jedinstvenog izgleda, ostale su u modi sve do danas te ih vole nositi i brojne slavne dame i trendseterice. Ono po čemu su ove čizme posebne je njihov oblik. Naime, one izgledaju kao hlače navučene preko klasičnih čizama, a upravo su radi toga jako efektne te svaku kombinaciju čine posebnom.

Josipa Rimac poznata je po ljubavi prema dizajnerskim torbama: Izdvojili smo top 10 modela koje je nosila!

FOTO: Hrvoje Jelavić/Pixsell Crnu kombinaciju dovršila je Yves Saint Laurent torbicom čija se cijena kreće oko 1000 eura FOTO: Duško Jaramaz/Pixsell Ružičastu kombinaciju upotpunila je tamnoplavom Michael Kors torbom. FOTO: Hrvoje Jelavić/Pixsell Na obilježavanju godišnjice osnutka HDZ-a s plavom Chanel prošivenom torbicom, vintage model čija je cijena i do 7000 eura FOTO: Goran Stanzl/Pixsell Josipa Rimac dolazi na sjednicu s Michael Kors kožnom torbom FOTO: Duško Jaramaz/Pixsell U susretu s Andrejom Plenkovićem u cvjetastoj haljini te Guess maslinastoj torbici s krokodilskim uzorkom. FOTO: Hrvoje Jelavić/Pixsell Kninom je prošetala u točkastom kombinezonu koji je uparila uz maslinastu torbu brenda Ralph Lauren. Riječ je o kožnoj torbi čija se cijena kreće oko 450 eura. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Josipa Rimac s dizajnerskom torbicom s potpisom brenda Love Moschino. Riječ je o modelu crossbody modelu s metalnim srcima, a njegova cijena na webshopu je 520 dolara FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell Josipa Rimac svoje elegantno poslovno crno izdanje upotpunila je skupocjenom dizajnerskom torbicom s potpisom luksuzne pariške modne kuće Céline. Cijena joj se kreće oko 2600 eura FOTO: Dino Stanin/PIXSELL Bež torbica hrvatskog dizajnerskog dvojca ELFS, čija je cijena 265 eura. FOTO: Željko Lukunić/Pixsell Josipa Rimac na Saboru HDZ-a 2014. s predimenzioniranom Louis Vuitton torbom, klasikom među dizajnerskim torbama

Frizerka iz zagrebačkog salona otkrila najveće trendove za 2024.: Naglasak je na 70-ima i opuštenim frizurama
Najprodavaniji parfemi s Notina među kojima možda pronađete i najmirisniji poklon za Valentinovo
Bili smo iza kulisa Mozartove opere 'Così fan tutte': Kostimi su prvi kontakt s publikom na sceni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".