'Volim se igrati sa stilovima. Nekad mi dođe da imam nešto jednostavno, a nekad da bude nešto razigrano'

TV voditeljica rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u odličnom izdanju i otkrila par detalja o svojem super smislu za modu
Vidi originalni članak

Mia Kovačić uvijek plijeni pozornost svojim modnim izborima, bez obzira na to nosi li šarene kombinacije u bojama i uzorcima ili tamne i zagasite nijanse, kao što je u stajlingu u kojem je pozirala našem Goranu Čižmešiji. Izabrala je spoj tamnoplave i crne boje, a takvo izdanje nije izgledalo nimalo monotono jer se poigrala krojevima i efektnim dodacima. Fotografija je nastala u siječnju, ali njezinim stajlingom rado se inspiriramo i ovih dana.

– Dugo nisam nosila šešir i po tom šeširu napravila sam stajling. Volim 'čarapa-čizmw' ovog arhitektonskog stila pa u skladu s tim moraju biti i sunčane naočale. Danas sam odabrala polu-crninu i pomalo arhitektonski stil. Elegantnije sam se odjenula jer ne radim i nisam u jurnjavi. Volim se igrati sa stilovima. Nekad mi dođe da imam nešto jednostavno, a nekad da bude nešto razigrano, s puno boja – rekla je televizijska voditeljica za Divu.

Kombinaciju čizama ispod koljena i mini suknje upotpunila je kratkim kaputom, a naglasak je stavila na modne dodatke. Tu je torbica oko struka koja funkcionira poput remena, ali i velika kožna torba, pravi klasik u ormaru. Uz šešir, cool izbor bile su i sunčane naočale neobičnih okvira, jedan od onih modela koji nemamo prilike svaki dan vidjeti u uličnoj modi.

Novo izdanje Dive Style pronađite na svim kioscima za 5 eura:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Severina Lajtman ruši sve predrasude: Najveća mi je želja da priče poput moje budu normalne
Sad se isplati kupiti ih: Izdvojili smo najpopularnije make up proizvode na Notinu koje Hrvatice obožavaju
Inspirirajte se klasičnom, ali veoma chic manikurom koju je obožavala i princeza Diana

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".