'Volim nositi štikle, ali su mi trenutno stopala ozlijeđena od njih, pa nosim crocsice'

Modno osviještena Maria radi kao konobarica, a za Divu je ispričala par detalja o svojem stilu
Vidi originalni članak

Ako volite malo "pomaknute" kombinacije koje se ističu u moru odjevnih kombinacija, onda će vas se zasigurno dojmiti outfit nove zvijezde naše street style rubrike. Maria Smirnova je konobarica koja je na zagrebačkim ulicama rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i pritom mu otkrila nekoliko detalja o svojem stilu.

– Ružičasta mi je omiljena boja tijekom cijele godine. Volim nositi štikle, ali su mi trenutno stopala ozlijeđena od njih, pa nosim crocsice jer je to trenutno jedina obuća koju mogu nositi. Bez obzira na to, crocsice bih svejedno nosila – ispričala je.

Ležerna kombinacija idealna za vikend sastojala se od mini tamnoplave suknje i predimenzionirane majice kratkih rukava. Stajling je dovršila crnom torbom preko ramena i Crocs cipelama u svijetlo ljubičastoj boji.

'Ovu kombinaciju sam odabrala jer mi fali sunca pa sam dala malo svježine u tmurno vrijeme'
Emily Ratajkowski zablistala je u haljini inspiriranom kultnim likom Carrie Bradshaw
Kako je japanski dizajner Yuima Nakazato petvorio umjetno uzgojena proteinska vlakna u Visoku modu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".