'Volim nositi i žive boje, ali danas sam se odlučila za diskretne i jesenske'

Modno osviještena studentica nije prošla nezamijećeno ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije
Vidi originalni članak

Postoje neki klasici u garderobi kojima se vraćamo iz sezone u sezonu, a zgodna i stajliš dama sa špice u svojoj su kombinaciji pokazala je zašto ih je dobro imati u ormaru. Laura Samardžija studentica je međunarodnog poslovanja, no odličan stil ima u malom prstu, a u outfitu koji kombinira klasiku i trendove rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji.

– Ovo je kombinacija u kojoj sam danas bila na poslu, na faksu i na ručku, ide uz razne prigode. Volim nositi i žive boje, ali danas sam se odlučila za diskretne i jesenske. Nosim i uzorke, među dražima su mi leopard, zebrasti i općenito životinjski, a obožavam i prugice. Preko tjedna više nosim ravnu obuću, a preko vikenda visoke pete – otkrila je za Divu.

Njezin look počinje bijelim blejzerom, klasičnim komadom koji uvijek dodaje dozu sofisticiranosti svakom outfitu. Blejzer je kombiniran s jednostavnom bijelom majicom, čime je stvoren čist i minimalistički dojam gornjeg dijela outfita. U donjem dijelu, Laura nosi khaki cargo hlače, popularan trend koji se vratio na velika vrata i donosi dozu ležernosti, uz neodoljivu praktičnost zbog brojnih džepova.

Kako bi cijeli stajling bio u ravnoteži, Laura je odabrala elegantne bež čizmice koje se savršeno uklapaju u njezinu jesensku kombinaciju. Kombinacija neutralnih tonova čini ovaj outfit lako nosivim u raznim prilikama, dok je torbica s resicama dodala dašak razigranosti.

Sunčane naočale i suptilni zlatni detalji upotpunjuju ovaj casual chic izgled, savršen za gradske ulice. 

Klasičan izbor koji nikad ne izlazi iz mode na trendi način: Sanja Musić Milanović odabrala genijalno odijelo
Danas je rođendan legendarnog nogometaša Zvonimira Bobana: Evo kako se mijenjao tijekom godina
Neodoljivi mirisom i dugotrajni na koži: Ovo se smatraju najboljim parfemima svih vremena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".