'Volim kombinirati uzorke, ne treba pratiti pravila da se nešto ne smije kombinirati'

Studentica modnog dizajna ima jedinstven stil koji nije promaknuo fotografu Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Ljubitelje kombiniranja raznih uzoraka i stilova oduševit će kombinacija Karle Jurić, studentice modnog dizajna koja je prošlog sunčanog i hladnog siječnja pozirala našem Goranu Čižmešiji. Njezina je kombinacija super inspiracija za petak i vikend pred nama, a simpatična je djevojka s nama podijelila par detalja o svojem stilu:

- Ovu sam kombinaciju odabrala jer sam htjela da mi bude toplo i praktično. Ovu sam vintage jaknu dobila na poklon od prijatelja za Božić. Volim kombinirati uzorke i stilove, smatram da ne treba pratiti pravila da se nešto ne smije kombinirati. Sve se može ako hoćeš. -

Ležernu crno-crvenu kombinaciju upotpunila je it modnim dodacima. Odabrala je tzv. bucket hat, šešir koji posljednjih nekoliko sezona biraju modno najodvažniji, a jednako je veliki hit i u ljetnim i u zimskim danima. Karlin odabir bio je efektan model leopard uzorka.

Za oko nam je zapeo i njezin ruksak kojeg potpisuje brend Fjällräven, a zadnjih nekoliko godina, često ga viđamo u uličnoj modi. Podjednako ga vole i cure i dečki, a nije rezerviran samo za sportske prilike, nego je omiljen dodatak i u stajlinzima za svaki dan.

Čizme na vezanje uvijek su dobrodošle u kolekciji: Nikad ne izlaze iz mode i lako se kombiniraju
Blowout frizura sjajna je za hladne jesenske dane, a ovaj stil posebno je trendi
Kate Middleton savršena je inspiracija za jesenski stajling: Chic traperice i gležnjače uvijek su in!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".