'Volim karirane uzorke i uz takve karirane hlače mi je draže kombinirati majice nego košulje'

I dok je odabir kaputa bio klasik, hlače poput njegovih dobro je imati u garderobi jer su pravi spas u hladnim danima, pogotovo u onim jutrima kad nemate ideje što odjenuti.
Vidi originalni članak

Volimo kad nam Neven Ciganović ispriča par detalja o svojem stilu, a nije prošao nezapaženo ni ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije u jednom izdanju idealnom za prijelazno razdoblje. Glavnu riječ vodile su genijalne karirane hlače i efektan šal koje bi razvedrila i najtmurniji dan.

- Lijep je dan, pa sam odlučio izaći iz tamnih boja i odabrao „university“ look. Volim karirane uzorke i uz takve karirane hlače mi je draže kombinirati majice nego košulje. Najdraže boje su mi tamno plava i bordo. Ovaj model mornarskog kaputa mi je fora što je u camel boji, a ne tipično tamno plavi. Šilterice obožavam, imam ih bezbroj, ali uvijek mi na kraju fali neka boja. Često ih kombiniram i da bojom ne pašu uz odjeću, ali danas sam sve školski uskladio - otkrio nam je društveni kroničar.

I dok je odabir hlača bio upečatljiv, pravi statement model, kaput naginje klasici i dobro ga je imati u garderobi jer je pravi spas u hladnim danima, pogotovo u onim jutrima kad nemate ideje što odjenuti. Lako se kombinira, a nosivi je iz sezone u sezonu. 

Prošlog puta kad ga je Čižmešija fotografirao, Ciganović je rekao:

- Pratim trendove, a isto tako se susrećem sa stavovima "To može nositi samo Cigi", pa ako odjenem nešto trendi, ispadne da sam se odjenuo neobično. Volim boje i dobro se osjećam u njima. Ne postoji nešto što ne bih odjenuo, može me se vidjeti u apsolutno svemu. Poznat sam po tome da zimi nosim natikače s čarapama po gradu, to mi je ostalo još iz vremena dok sam živio u Americi, tamo je to normalno. Puno puta se dogodi da sam odjeven prosječno, ali na meni to sve stoji posebno, pa to nikad ne ispadne prosječno.

Novi pogled na omiljeni model haljina: Midi je sjajan za svako godišnje doba!

FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Crvena cvjetna uskoga kroja, Dries van Noten, MyTeresa, 695 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Žuta s printom i tričetvrt rukavima, Diana von Furstenberg, MyTeresa, 545 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Cvjetna s dugim rukavima nabrana na sredini, H&M, 30 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Bež na cvjetove s volanima, H&M, 32 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Zelena pletena s dugim rukavima, H&M, 35 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Tamnoplava na šljokice s cvjetovima, Marchesa Notte, Outnet, 511 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Zelena svilena haljina s prorezom, Victoria Beckham, MyTeresa, 950 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Siva bez rukava s čvorom na bokovima, The Attico, MyTeresa, 970 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Crna svjetlucava s puf rukavima, H&M, 40 eura FOTO: Shutterstock/Arhiva Dive Smeđa na vezivanje u struku s dugim rukavima, Max Mara, MyTeresa, 595 eura

U kombinacijama zgodnih frendica pronaći ćete najbolje trendove za stajliš proljeće pred nama
15 najboljih parfema svih vremena: Otkrijte novi ili pronađite stari mirisni favorit!
Ulja za lice iznimno su učinkovita; važno je znati kako ih odabrati i koristiti za blistavu, hidratiziranu kožu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".