'Volim jednobojne komade, a od uzoraka nosim zmijski i ponekad leopard'

Zgodna dama nikako nije mogla proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama
Vidi originalni članak

Visoke vrijeme u toploj sezoni znači samo jedno - poigravanje s neutralnim nijansama i laganim komadima. Upravo to je napravila i nova akterica naše street style rubrike, Judita Lucija Šikić, kada ju je naš Goran Čižmešija fotografirao u stajlingu kojeg cure jednostavno obožavaju. 

– Odabrala sam kombinaciju koja je ležerna, a istodobno udobna i prozračna. Volim jednobojne komade, a od uzoraka nosim zmijski i ponekad leopard. Ponekad nosim i žive boje, ali sam ipak više tip za zemljane i neutralne koje nosim tokom cijele godine. Podjednako volim nositi tenisice i štikle, ovisi kako sam raspoložena – ispričala nam je managerica poslovnog razvoja.

Odabrala je chic bež nijansu koja se provlačila kroz cijeli stajlinge. Tako je hlače širokih nogavica kombinirala uz uski top pa dodala crne japanke i malu dizajnersku torbicu koja je osvježila cijeli outfit.

Čest i dosadan problem: Stručnjaci otkrivaju što zapravo znače bijele mrlje na noktima i kako ih izbjeći
Kako na sunce bez straha? Super savjeti stručnjaka s kojima ćete se zaštititi od crvenila, mrlja, opeklina...
Efektan leopard uzorak u upečatljivim kombinacijama zgodnih prijateljica nikad bolje nije izgledao

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".