"Volim high street, ali second hand trgovine moje su velika strast jer nikad ne znate što vas unutra čeka! "

Prekrasna Ivana Andrijanić nova je zvijezda naše modne rubrike!
Vidi originalni članak

Ivana Andrijanić Hercegovka je s adresom u Zagrebu, a na Instagramu se krije iza nadimka ivana_andrijanic. Prije svega, mama je jednom osmogodišnjem dječaku, a uz to je velika zaljubljenica u modu i sve što je s njom povezano.

O tome bi mogla satima pričati s prijateljicama na kavi. Osim toga, njezin je hobi fotografija - voli fotografirati sve oko sebe, bez obzira na to radi li se o modnim kombinacijama, obitelji, detaljima ili interijeru.

U sve tome pomogao joj je Instagram gdje ljudima fotografijom može prikazati svoje viđenje onoga što je njoj lijepo, a tu je i uvijek prisutan osjećaj zadovoljstva kad ljudi to primijete i pohvale! 

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Što se tiče stila, za sebe bih rekla da sam svestrana tj. nemam neki određeni stil po kojem se vodim. Sve ovisi o rapoloženju, smiješno je to kako su mi neke stvari prije nekoliko godine bile super, a danas to nikako ne bih obukla na sebe, tako da mislim da ne trebamo biti opterećeni time da nosimo samo neke određene stvari i ništa drugo. To nije zanimljivo ;) Ponekad nespojive stvari budu pun pogodak.

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Trenutno se najbolje osjećam u suknji, običnom t-shirtu i tenisicama. Istovremeno sređen i ležeran izgled je moj izbor.

Što nikad ne bi odjenula?

Kad sam pročitala ovo pitanje, isti tren na pamet su mi pale crne mrežaste  čarape/najlonke. To je nešto za što sam sigurna da nikad ne bih nosila :)

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji naskuplji?

Veliki sam zaljubljenih u sakoe i kapute tako da su to odjevni predmeti kojih imam najviše u ormaru. Izdvojila bih kao najdraži karirani kaput H&M koji sam kupila prošlu zimu i to je ujedno najskuplji komad koji imam.

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Najčešće su to H&M, Zara i Mango, ali volim posjetiti i second hand dućane, to je moja velika strast jer nikad ne znate što vas čeka u trgovini, prava avantura ;) A uvijek nađem zanimljive komade odjeće i jako kvalitetne. Posljednje što sam kupila bile su crne kožne mokasinke.

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Kad je riječ o modnim uzorima i ljudima koji me inspiriraju, svakako bih izdvojila Ivu Balaban, obožavam njen stil i način na koji kombinira svoju odjeću. A od svjetskih imena Pernille Teisbeak i Janka Polliani. Obožavam skandinavski način odjevanja i njihov stil življenja.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Uvijek mi oko zapne za cipele, slaba sam na njih :) Tako da - definitivno cipele!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".