'Volim dok je cijela kombinacija od trapera, ali traper kombinezone ne nosim'

Goran Čižmešija fotografirao je studenticu koja nas je odmah osvojila svojim jedinstvenim smislom za modu
Vidi originalni članak

Marija Vuglač nova je gošća naše modne rubrike u kojoj Goran Čižmešija donosi najbolja odjevna izdanja sa zagrebačkih ulica. Osim odličnim stilskim izborom, modno osviještena studentica novinarstva i model oduševila nas je i svojom simpatičnošću. Za Divu je i ispričala par detalja o svojem stilu te otkrila zašto je izbor "pao" baš na ovaj outfit.

– Danas sam odabrala ovu kombinaciju jer se dobro osjećam u traperu, ležerno je i ističe mi boju kose. Volim dok je cijela kombinacija od trapera, ali traper kombinezone ne nosim, samo komplete. Više sam za ravnu obuću, ali vikendom za izlaske biram štikle – ispričala je Marija.

Simpatična Marija našem je fotografu pozirala u izvrsnom stajlingu s casual notom u kojem glavnu riječ vodio genijalan traper komplet. Sastojao se od mini suknje s trendi wrap detaljem te kratko rezane košulje kratkih rukava s v-izrezom.

Stajling je dovršila klasičnim bijelim tenisicama te crnom Liu Jo torbicom ukrašenom printanim detaljima.

Haljine koje prate liniju tijela savršen su odabir za tople dane, a na jedno mjesto izdvojili smo najljepše modele:

FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 17,95 EUR FOTO: Zara 17,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 17,95 EUR

Mini suknja i tenisice o kojima se vode velike rasprave: Divna Sara zna kako spojiti klasiku i trendove
Zanimljiva dama privlačila poglede: 'Pošto sam slikarica, volim sve boje, pa ih kombiniram po svome'
'Sunset blush' najljepši je izbor za savršeno rumenilo ovog ljeta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".