'Volim birati klasične komade koji nisu previše upečatljivi da mi mogu trajati godinama'

U ležernom outfitu fotografirao ju je naš Goran Čižmešija, a odlična je inspiracija za toplije dane
Vidi originalni članak

Nikolina Nuić grafička je dizajnerica i nova aktrica naše modne rubrike koja je rado pozirala  našem Goranu Čižmešiji u odjevnoj kombinaciji u kojoj jednostavno nije mogla proći nezamijećeno. Ona je prava ljetna - lepršava, efektna i udobna, a zgodnoj dami pristaje kao salivena.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer idem na put, pa mi je bila udobna i lepršava. Volim birati klasične komade koji nisu previše upečatljivi da mi mogu trajati godinama. Ako znam da ću puno hodati, onda biram ravnu, ali elegantnu obuću – otkrila je Nikolina za Divu.

Nikolina je pokazala kako nositi kratke hlače model traperica koji je ovog ljeta ponovno u fokusu. Dobro ih je imati u ormaru jer imaju moć vizualno produžiti noge, a Nikolina ih je kombinirala s predimenzioniranom ružičastom košuljom koju je vezala na struku.

Fokus je stavila i na modne dodatke pa stajling zaokružila bež Yves Saint Laurent torbicom, kao i popularnim Hermes natikačama. Upravo je taj model jedan od najpopularnijih svako ljeto, a pristupačnije varijante dizajnerskog modela mogu se pronaći u mnogim high street dućanima.

Balerinke nosimo i u novoj sezoni: Izdvojili smo modele koji će se svidjeti čak i onima koji nisu njihov najveći fan!

FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 27,95 EUR FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR

Monica Bellucci zasjala je u Vivienne Westwood korzet-haljini na Venecijanskom filmskom festivalu
Utjecajni pariški muzej Louvre za početak sljedeće godine po prvi puta najavljuje izložbu o - modi
Prvi dan Venecijanskog filmskog festivala bio je pun glamura: Evo tko je oduševio na crvenom tepihu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".