Voli second hand i buvljake te sjajno nosi retro-stil: 'Danas sam odabrala safari look u stilu pedesetih'

Nicole Stephanie Stanić nedavno nas je osvojila svojom retro-kombinacijom, a Goran Čižmešija sad ju je fotografirao u još jednom odličnom izdanju.
Vidi originalni članak

Nicole Stephanie Stanić svojom je modnom filozofijom i odjevnim kombinacijama pravo osvježenje na zagrebačkoj špici. Goran Čižmešija prošle ju je godine fotografirao u kombinaciji cvjetne haljine, balerinki i cekera, a tada mu je pozirala u bež haljini upotpunjenoj crvenim ružem. 

Studentica kulture i turizma rekla je za Divu da je ovog puta odabrala safari look u stilu pedesetih godina prošlog stoljeća, a i inače je vjerna retro-stilovima. Ranije nam je ispričala da najviše voli stil šezdesetih i sedamdesetih godina, a ljubiteljica je vječne elegancije. Ne može ju se, kaže, vidjeti u nečem sportskom, eventualno ponekad bira tenisice.

Kad je u pitanju šoping, najviše kupuje po second hand dućanima ili u inozemstvu na buvljacima. Simpatična Nicole kaže da izbjegava high street dućane jer ne želi nositi stvari kakve drugi nose. 

Bež haljinu kombinirala je s crnim remenom koji odlično ističe struk, a upotpunila cekerom i balerinkama u kojima smo je već imali prilike vidjeti, što pokazuje da se modni klasici lako kombiniraju i pristaju na sve. Točka na "i" bio je crveni ruž i frizura u retro-stilu koja joj izvrsno pristaje. 

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Bob frizura idealna za ljeto: Nije zahtjevna za održavanje, a može se stilizirati na razne načine
Sezona vjenčanja u punom je jeku, a mi vam donosimo najbolje salonke koje će podići cijeli stajling
Modna savjetnica o stilu Nine Badrić: 'Dobro nosi haljine eteričnog predznaka, prozirne i načičkane kristalima i perjem'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".