Volani, žuta boja i visoki prorez: Ljepotica sa zagrebačke špice nosi savršenu ljetnu haljinu i pristaje joj kao salivena!

Goran Čižmešija fotografirao je Ivonu Anić u izvrsnom ljetnom izdanju u kojem nije mogla proći nezamijećeno. Super stajling lijepa Ivona prošetala je prošlog kolovoza, a kombinacija je jednako inspirativna i ovog ljeta.
Vidi originalni članak

Jedna od kombinacija koja nam ljeti nikad neće dosaditi je spoj lepršave haljine i natikača, a takav je outfit isfurala ljepotica koja nas je svojim smislom za modu osvojila na prvu još prošle godine, a sad rado "krademo" njezine ideje. 

Ivona Anić prošlog je ljeta Goranu Čižmešiji rado pozirala u fantastičnoj žutoj haljini cvjetnog uzorka, s dodatkom romantičnih volana. 

– Ovo mi je idealna vesela ljetna haljina. Žive boje i uzorke nosim isključivo preko ljeta, dok sam od jeseni do proljeća skroz u neutralnim tonovima, tada ne nosim niti printeve na odjeći ispričala je tada Ivona za Divu nekoliko detalja o svojem stilu.

Dodala je da kada radi, nosi ravnu obuću, dok visoke potpetice bira isključivo za izlaske.

– Pratim trendove, ali usvajam samo ono što mi se svidi. Nikad više ne bih nosila uske kratke haljine, to sam nosila dok sam bila mlađa – zaključila je modno osviještena Ivona. 

Haljinu je spojila s popularnim Birkenstock natikačama i bež torbom, a staling je upotpunila super ljetnim detaljima - nanogvicom, trendom kojeg rado nosimo već nekoliko ljeta te scrunchie ukosnicom, još jednim efektnim dodakom s retro prizvukom.

 U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Ako ovih dana želite ležernost, prepišite njezinu ideju: 'Volim sve što je upečatljivo i što razbije neku klasičnu kombinaciju'
Elegancija kakvu ne viđamo često: Torba i sandale modni su klasici, a osmijeh najbolji modni dodatak:
Slamnate torbe koje mirišu na ljeto: Poznati dizajneri nude pletene torbe koje su hit sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".