Volane na haljinama obožavamo, a zaljubili smo se i u bluze i džempere s ovim romantičnim dodatkom

Raskošni ili minijaturni, volani su presladak dodatak svakom odjevnom predmetu
Vidi originalni članak

Iako na njihov spomen uvijek zamišljamo volančiće na suknjama ili haljinama, sigurno ste primijetili da su dućani puni najrazličitijih odjevnih komada ukrašeni upravo ovim preslatkim detaljem. 

Da, i dalje su sveprisutni na haljinama i suknjama, ali nama pozornost posebno kradu raskošni volani na džemperima, majicama i bluzama, od onih na rukavima do efektnih naboranih kragni. 

Osim što su vizualno neodoljivi, jako su i praktični. Uz jedan odjevni komad s volanima, modni dodaci mogu biti minimalistički, a i najklasičnija kominacija izgledat će izvrsno. 

Dok još uživamo u suncu i relativno visokim temperaturama, lagane majice i bluze s volanima idealan su odabir koji će svaku vašu kombinaciju učiniti romantičnom i elegantnom. S volanima na najrazličijitim područjima, u high street dućanima sigurno ćete pronaći i svoju omiljenu bluzu. 

Džempere obožavamo u svakoj verziji i taman kad mislimo da ne mogu postati bolji, pojave se džemperi s bombastičnim volanima. Još ako su u kombinaciji s pastelnim bojama, probajte im odoljeti! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".