Vojvotkinja od Cambridgea mnogo je puta izazvala "Kate-efekt" - sve što nosi, odmah se rasproda!

Svaka odjevna kombinaciju koju odjene ubrzo se rasproda. A mi smo pobrojali neke od njih
Vidi originalni članak

U dvorsku je modu unijela svježinu, a modni svijet ne prestaje iznenađivati kombinacijama u kojima odlično spaja high street modu s dizajnerskim imenima. Vojvotkinja od Cambridgea često bi izazvala "Kate-efekt". Jedan od prvih puta kad se to dogodilo je s ovom haljinom koju je nosila prilikom posjeta Kanadi, a rasprodana u rekordnom roku. Iako biti član kraljevske obitelji znači i poštivati određena pravila oblačenja, Kate Middleton pokazuje kako, usprkos tome, uspijeva biti prava stilska ikona, a modna kuća čiju odjeću prošeće može biti sigurna da će time profitirati više nego ijednom reklamom. U nastavku donosimo nekoliko odjevnih kombinacija koje su rasprodane netom što ih je Kate pokazala u javnosti.

 

Prilikom osmodnevnog posjeta kraljevske obitelji Kanadi, Kate je zasjala u crvenoj haljini Preen by Thornton Bregazzis. Cijena haljine je 8800 kuna, a smjelo ju je kombinirala s crvenim cipelama te clutch torbicom u sličnoj boji. Da je Kate pogodila s kombinacijom, govori i činjenica da je haljina rasprodana odmah nakon što su fotografije s događaja izašle u javnost, bez obzira na njezinu manje pristupačnu cijenu.

Vojvotkinja se nedavno u javnosti pojavila u kontrastnoj plavo-rozoj haljini srpske dizajnerice Roksande Ilinčić. Haljina se više ne može pronaći u internetskim trgovinama, a njezina je cijena bila 8400 kuna. 

Objavljivanjem ovog obiteljskog portreta, Kate i William vjerojatno nisu slutili kakvu će reklamu napraviti trgovini Serafine. Kate je pokazala da izvrsno izgleda i u cjenovno pristupačnoj odjeći jer haljina boja fuksije košta 400 kuna, a rasprodana je u rekordna dva sata nakon objave fotografije.

Osim što izvrsno nosi elegantne haljine, Kate je pokazala da se dobro snalazi i svakodnevnim izdanjima. Tijekom posjeta rezervatu u Kanadi, Kate je Zarine traperice kombinirala s kratkim balonerom, smeđim kožnim čizmama, kariranom košuljom te plavim puloverom, a cijena hlača je samo 250 kuna.

Čini se da su vojvotkinji Zarine traperice jedne od dražih, s obzirom da, osim plavih, nosi i one u maslinastoj boji. 

Kraljevski posjet Kanadi poslužio je kao još jedna odlična reklama, ovog puta modnoj kući Sentaler. Naime, Kate se pojavila u sivom kaputu koji je nedugo zatim rasprodan. Dizajnerica kaputa Bojana Sentaler nije krila oduševljenje "Kate-efektom", a cijena rasprodanog kaputa bila je 6150 kuna. Na internetskoj je trgovini isti jkaput bio dotupan u plavoj i ružičastoji boji. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".