Vojvotkinja od Cambridgea u potrazi za božićnim drvcem oduševila je svojim blagdanskim izdanjem

Kombinacija zelene i crvene boje uvijek odašilju blagdansku vibru
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, za humanitarnu prodaju božićnih drvaca u organizaciji fonda Family Action, čija je pokroviteljica, izabrala je ležernu kombinaciju koja bojama savršeno opisuje idealan blagdanski outfit. U sportskoj prošivenoj crvenoj jakni i zelenom džemperu, Kate se uparila sa svojim malim pomoćnicima čije su vilenjačke kapice bile istih boja. 

Blagdanske boje uskladila je s parom tamnih traperica i Bergaus čizmama za planinarenje, a čak je odabrala i tamnozelene čarape kojima je upotpunila cijeli look. Ovakvim izdanjem Kate je pokazala kako je u potpunosti spremna za potragu za idealnim božićnim drvcem. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".