Vojvotkinja Kate prošetala u tenisicama: Evo koje brendove preferira, svi su dostupni i kod nas

Kate Middleton za posljednju od prigoda odabrala je New Balance tenisice, a voli i brendove Superga i Veja.
Vidi originalni članak

Nakon što je na crvenom tepihu doslovno zablistala u raskošnoj Jenny Packham haljini, a zatim ukrala pozornost u moćnom ljubičastoj odijelu, Kate Middleton visoke je potpetice zamijenila tenisicama, a haljinu i stroge krojeve odijela ležernim komadima. Vojvotkinja Kate i princ William trenutno se nalaze u Sjevernoj Irskoj, a za posjet ragbi klubu City od Derry odabrali su casual varijante u kakvima ih nemamo prilike često vidjeti. 

Ako volite ležernije kombinacije, onda Katein outfit može biti odlična inspiracija, pogotovo za vikend pred nama. Odabrala je crno od glave do pete, kombiniravši jaknu kanadskog brenda Lululemon s crnim hlačama, no pozornost su ukrale tenisice. Potpisuje ih brend New Balance, a Kate taj brend obuće bira gotovo u svakoj prilici koja zahtjeva sportski dress code

Ovog je puta odabrala model Vazee u kojem smo je već imali prilike vidjeti nekoliko puta, a osim modela u crnoj boji, u kolekciji ima još nekoliko moda poput onog u tamnoplavoj i sivoj varijanti. Vojvotkinja bira modele koji su poznati po svojoj udobnosti, a New Balance je brend koji posljednjih sezona trendseterice obožavaju. Tako smo nedavno pisali kako je velika potražnja za njihovim modelom 550 koji je gotovo svugdje rasprodan, a podjednako ga obožavaju i žene i muškarci. Posebne su zbog retro prizvuka koji podsjeća na košarkaške tenisice kakve su se nosile osamdesetih, a super su dodatak u kolekciji jer pašu na sve. 

Tenisice koje su osvojile modni svijet: Najpopularniji jesenski model gotovo uvijek se rasproda u par minuta

Inače, osim New Balancea, kad su u pitanju tenisice Kate rado bira modele s potpisom brendova Superga i Veja. Tako je prilikom kraljevskog posjeta Škotskoj u svibnju ove godine tamnozeleno odijelo s potpisom brenda Massimo Dutti upotpunila točkastom bluzom, no umjesto salonki koje najčešće bira uz ovakve outfite, stajling je zaokružila Superga tenisicama. Radi o platnenom modelu Cotu u bijeloj boji, a takve su tenisice dostupne i u Hrvatskoj. 

Osim Superge, tu je i Veja, brend čije tenisice ne silaze s liste najtraženijih već sezonama. I Kate ih je odabrala kad je u lipnju ove godine posjetila Prirodoslovni muzej u Londonu. Njezin je izbor bio bijeli model s pastelno ružičastim detaljem te ih kombinirala s trapericama, basic majicom i dizajnerskim sakoom kojeg potpisuje brend Chloe. 

Vojvotkinju smo imali prilike vidjeti i kako nosi Nikeove modele koji je odabrala za posjet Nacionalnom teniskom centru i meču s US Open pobjednicom Emmom Raducanu. Tada je odabrala ON Running's "The Roger" model. 

 

'Pratim trendove, volim drugačije stvari i nikad ne bih odjenula nešto dosadno' - kaže stjuardesa koja zna što je in

Za tehniku "tigrovo oko" kažu da bi mogla biti popularnija i od balayagea: Kosi daje volumen i dubinu

Jeste li već isprobali Zarine parfeme koji su "dupe" dizajnerskih mirisa, no mnogo pristupačniji?

Prekrasna mlada brineta nosi dizajnersku torbu kojoj Zagrepčanke ne mogu odoljeti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".