Vojnički look

Vojnički uzorak odavno je postao sinonimom za seksipil pogotovo kada je moda u pitanju. Zbog toga ovaj tjedan krademo stil Tatjane Dragović.
Vidi originalni članak

Bivša manekenka zna kako se lijepo obući i dobro izgledati, a inspiraciju za ovu odjevnu kombinaciju dao joj je svakako vojnički uzorak. No, ipak nemojte baš pretjerati kada je on u pitanju. Ako ga se odlučite nositi svakako imajte na umu da ga kombinirate s jednostavnim stvarima i da uvijek na sebi imate samo jedan komad odjeće - jaknu, majicu ili hlače u vojničkom stilu. Također, u cijeli taj izgled savršeno će se uklopiti bijela majica, pa će te uistinu izgledati kao da ste došli iz modne prašume. 

sts

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".