Vogue je proglasio najbolje odjevene žene u 2021.: Kate Moss i Lady Gaga najbolje, a ima i neočekivanih imena

Vogue za Kate Moss kaže kako je vječni podsjednik da klasici nikad ne izlaze iz mode, a skriveni luksuz izgleda jako chic
Vidi originalni članak

Vogue je objavio popis najbolje odjevenih žena u 2021., a prvo mjesto zauzela je Kate Moss, slijede je Lady Gaga i Zendaya, zatim Dua Lipa, Rihanna i Jourdan Dunn. Među 12 najbolje odjevenih dama nalaze se još Isabelle Hupper, Gemma Chan, Zoë Kravitz, Angelina Jolie, Cynthia Erivo i Nicola Coughlan, glumica za koju Daily Mail piše da je "neočekivano" ime na popisu. 

"Modna Biblija" za Kate Moss kaže kako je vječni podsjetnik da klasici nikad ne izlaze iz mode, a skriveni luksuz izgleda jako chic. Slip haljine, bootcut traperice s velvet sakoima koji imaju boho prizvuk, kaftani... Nitko takve komade ne nosi poput Kate Moss. 

Lady Gaga treću godinu zaredom nalazi se na ovoj laskavoj listi, a kažu kako je u svojim kombinacijama oživjela stari hollywoodski glamur, ali na svoj način. Zendaya i Timothée Chalamet ove su godine bili omiljeni dvojac na crvenom tepihu. Vogue piše kako je glumica prepoznata po svojem kameleonskom pristupu modi. 

Dua Lipa velika je ljubiteljica Y2K estetike, a Instagram je bio njezina modna pista sve dok nije otvorila Versace reviju na taktove vlastite pjesme i tako napravila svojevrsni prijelaz iz glazbe u modu. Za njezin je stil zadužen i stilist Lorenzo Posocco, a Vogue kaže kako izvuku jaku "artiljeriju" svaki put kad je to potrebno. 

Vogue piše kako je Rihanna ove godine za večernje prigode nosila neke od najboljih kombinacija ikad. Kombinirala je dizajn Ricka Owensa, vintage Chanel, rijetke komade Johna Galliana... 

Jourdan Dunn opisuju kao kraljicu sassy londonskog stila, a ove godine poseban je naglasak stavila na mlade dizajnere pa se, primjerice, na dodjeli Fashion Awards pojavila u kreaciji talijansko-šrilankanskog dizajnera Andree Brocce, što govori dovoljno o Jourdaninom stilu. 

Za Isabelle Hupper Vogue piše kako je ukrala pozornost na crvenom tepihu u Cannesu, kad se pojavila u kožnoj Balenciaginoj haljini. Jedno od upečatljivijih izdanja bilo je i ono za Met Galu, kad je odabrala elegantnu crvenu baršunastu haljinu koju potpisuje Armani Prive.

Za Gemmu Chan i njezinu stilisticu Rebeccu Corbin-Murray kažu kako su uvijek u misiji da postignu još bolji stajling od onog prethodnog, a ove su godine u tome bile uistinu uspješne. Glumica je u svim formalnim prigodama vjerna azijskim dizajnerima.

Kažu kako nitko ne nosi Versace kao Angelina Jolie, no Vogue napominje kako njezin najbolji look čak nije ona nosila, nego njezina kći Zahara kad se pojavila u Elie Saab couture haljini koju je Angelina nosila na dodjeli Oscara 2014. godine. 

Vogue piše da, iako riskiraju da djeluju pristrano, lista ne bi bila potpuna bez Zoë Kravitz koja je ukrala pozornost u kristalno-mrežastoj kreaciji koji potpisuje Saint Laurent na Met Gali. Hvale njezinu sposobnost balansiranja između chic "djevojke iz susjedstva" i seksepilnog glamuroznog izgleda. 

Ranije ove godine, Cynthia Erivo za Vogue je rekla da je odjeća zapravo samo produžetak onoga što je ona sama, priče koju može ispričati i izjava koje može dati. Kažu kako je ostavila trag na svakom crvenom tepihu na kojem se pojavila, a najčešće je birala dizajn Oscara de la Rente, Louisa Vuittona i Guccija. 

Među 12 najbolje odjevenih, svoje je mjesto pronašla i glumica Nicola Coughlan koja je svoju nišu pronašla u otkačenim haljinama najboljih londonskih dizajnera. 

 

Besprijekorno zimsko izdanje Anje Alavanje: 'Ne nosim Uggsice, tajice ni monokromatske trenirke'

Tehnika "obrnutog" pranja kose sve je popularnija: Zbog nje tanka kosa izgleda voluminoznije

Majstorica za obrve otkriva tajnu savršeno oblikovanih obrva: "Bacite pincetu iz ruku"

Parfemi do 500 kn koje Hrvatice vole: Ovo su najpopularniji mirisi u parfumerijama po pristupačnim cijenama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".