Vogue hrvatsku glumicu proglasio jednom od najbolje odjevenih na filmskom festivalu u Veneciji

Tihana Lazović nosila je kombinaciju s potpisom brenda Lokomotiva iza kojeg stoji Lana Puljić
Vidi originalni članak

U Veneciji je u tijeku 78. filmski festival, a uvijek sa zanimanjem pratimo što će zvijezde odjenuti za evente. Pozornost u Veneciji ukrala je i zadarska glumica Tihana Lazović, koja je zablistala u kreaciji s potpisom domaće dizajnerice Lane Puljić koja stoji iza brenda Lokomotiva, a elegantna kombinacija nije "promaknula" ni Vogueu.

U odjevnoj kombinaciji koja je "modnoj Bibliji" zapela za oko, glumica je custom made crne trapez hlače kombinirala s kratkim  sakoom boje fuksije, a upravo su kratko rezani sakoi jedan od najvećih jesenskih trendova. Efektan sako poseban je zbog posebnog "twista" sa stražnje strane jer sako je rezan tako da otkriva leđa, što izgleda vrlo elegantno. Inače, sako sa satenskim detaljima dio je kolekcije za ljeto 2021., a dizajnerica Lana Puljić za Divu je rekla: 

- S glumicom Tihanom Lazović surađujem već dugi niz godina i uvijek mi je pravo zadovoljstvo osmišljavati lookove za nju. Tihana je osoba koja plijeni svojom pojavom, neodovljim šarmom i karizmom te je zaista pravo utjelovljenje “Lokomotiva” žene. Za photo call na film festivalu u Veneciji odlučili smo se za kombinaciju blejzera otvorenih leđa i traperica A kroja koje se izrađuju po mjeri. Blejzer je u fuksija boji sa detaljima u crnoj svili i satenu, a otvorena leđa mu daju jedan pomalo neočekivani, ali seksi moment. Mislim da je ovim lookom glumica pokazala jedno zrelo fashion izdanje, cool, chic, a opet elegantno i s dozom opuštenosti.

Hlače zvonolikog kroja i sako s naglašenim reverima kombinirala je sa salonkama u špic i crnim sunčanim naočalama, dok je kosu stilizirala u lagane valove

Uz Tihanu Lazović, svoje mjesto na listi najbolje odjevenih na Filmskom festivalu našla su i svjetska imena poput Penelope Cruz, Adriane Lime, Anye Taylor-Joy, Kate Hudson, Dakote Johnson, Zendaye, Timothéea Chalameta, Kristen Stewart, Javiera Bardema, Zoe Saldane...

Lazović je zablistala u još jednom outfitu pa je tako za crveni tepih odabrala eleganciju u bijelom, a stajling potpisuje stilistica modna konzultantica Ivana Karapanđa. Tihana se pojavila u haljini s potpisom luskuznog brenda Valentino, kultnim Louboutin salonkama i clutch torbicom iza koje stoji pariški brend Lancel, a sve je zaokružila vintage nakitom. 

Dugo nismo vidjeli ovako cool hlače na zagrebačkoj špici: Prepišite modne ideje ove prezgodne plavuše

Obožavamo stil ovog para! Baš uvijek izgledaju kao da su sišli s naslovnice modnog časopisa

"Najvrući" trend u kosi dobio je svoju još bolju verziju kod koje volumen dolazi u prvi plan

Visoke čizme i kratke hlače savršen su spoj za prijelazno razdoblje, pogledajte kako ih nosi zgodna maturantica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".