Voditeljica marketinga odlično spaja nespojivo: 'Uvijek kombiniram nešto sportsko s nečim elegantnim'

Šiltericu, koja "pripada" ležernom i sportskom stilu, izvrsno je ubacila u kombinaciju elegantnog prizvuka, a stajling je zabilježio naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Mara Vuković voditeljica je marketinga koja je već nekoliko puta bila zvijezda naše modne rubrike, a Goran Čižmešija prošlog ju je prosinca fotografirao u odličnom zimskom izdanju koje u centru grada nije moglo proći nezamijećeno.

- Hladno je pa sam odabrala slojevitu kombinaciju. Volim šilterice, uvijek kombiniram nešto sportsko s nečim elegantnim. Plavu sam boju odabrala da malo osvježi, a i veselim se moru na koje idem preko blagdana - ispričala je Mara za Divu. 

Zvijezde Marinog stajlinga bile su efektne čizme i genijalan kaput koji razbija monotoniju i sivilo na zimskim zagrebačkim ulicama. Iako klasičnog kroja, kaput je upečatljiv zbog plave nijanse, a takva plava jednako dobro izgleda u kombinaciji s ne-bojama, kako ga nosi Mara, kao i dio color block kombinacija, ako više preferirate boje. 

Zgužvane čizme poput Marinih nose se već nekoliko sezona, a model zmijskog uzorka pravi je statement komad u ormaru. Volite li spajanje nespojivog i kombinaciju elegancije i sportskog stila, svidjet će vam se kako je modno osviještena voditeljica marketinga šiltericom zaokružila ovu odličnu slojevitu kombinaciju. 

Pomažu kod ispucalih usana, hidratiziraju i daju savršen sjaj: Top 5 ulja za usne koje su spas tijekom zime!
Frizura kakvu nosi Sofia Richie najpopularniji je izbor za ovu jesen, a odlično pristaje baš svima
Crni kaput i blejzer upečatljive limeta boje: Kraljica Letizia još jednom pokazala da ima besprijekoran stil

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".