Vodič za fashion mlade: Odaberi svoje idealne tenisice

Sportski brendovi namijenjeni su za svakodnevne aktivnosti bez obzira na to je li ti draža teretana ili vježbanje u prirodi. No ako voliš izlaziti s prijateljima i ne voliš pretjerano sport, i za tebe CCC Shoes&Bags ima velik izbor obuće
Vidi originalni članak

Mladi sve ranije odlaze u teretanu kako bi oblikovali svoje tijelo, govore istraživanja o navikama mladih. No ako si rekreativac i ne baviš se profesionalno sportom, treneri savjetuju da ne dižeš preteške utege kako bi zaštitio svoj organizam od velikih vanjskih opterećenja. Uz sve to, nutricionosti smatraju da mladi koji su fizičko aktivni na svom meniju trebaju imati zastupljene sve vrste namirnica, odnosno da dok rastu i razvijaju se, ne izbacuju ugljikohidrate.

Ako ste zaljubljenica u aktivan i zdrav život, CCC Shoes&Bags Youngester kolekcija namijenjena je upravo vama jer ste stalno u pokretu. 

Ako još niste odabrali idealne tenisice za odlazak u teretanu ili za sportske aktivnosti u prirodi, u CCC Shoes&Bags te očekuje velik izbor sportske obuće i poznatih marki kao što su Reebok, Adidas, Puma, Skechers i Sprandi....
Žuta će ovog proljeća i ljeta biti jedna od dominantnijih boja,  pa nećete fulati ako je odaberete i za teretanu, a uz takav sportski outfit odaberite ljubičaste Adidas tenisice i tvoja će kombinacija biti pun pogodak. 

Za sve dečke koji vole brzi životni ritam, u CCC Shoes&Bags možeš razgledati tenisice koje su idealne za trčanje ili ako nisi sportski tip, a voliš modu, možeš odabrati i one koje su idealne za izlaske. 
Više doznajte na: https://ccc.eu/hr/

Sadržaj omogućio CCC shoes&bags

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".