Vjetar u kosi i omiljeni model haljine formula su dobrog stila Meghan Markle

Posjetila je Sveučilište u Johannesburg odjevena u haljinu bez rukava koja joj stoji odlično
Vidi originalni članak

Sva sreća pa haljina nije bila lepršava jer je puhao jak vjetar i razmahao Meghaninu savršenu frizuru. Uz minimalan make up i svoj prepoznatljiv look Meghan jednostavno ne griješi. 

 Nosila je haljinu poput balonera, bez rukava u nude boji. Oko struka haljina je stegnuta remenom, a ovaj model haljine Meghan jednostavno obožava. 

Lijepa novopečena majka ostala je dosljedna svom fantastičnom stilu i za predstavljanje svog sinčića javnosti, pa je došetala ugotovo istoj haljini samo u bijeloj boji, a na nogama je nosila bež salonke od brušene kože.

Izgleda kako Meghan bira bijelo za važne dane u svom životu. U bijelom se kaputiću pojavila i kada su Harry i ona objavili zaruke, a model 'balonera' odlično joj pristaje. Vojvotkinja od Sussexa je do sada već nebrojeno puta dokazala kako voli ovaj tip haljine. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".