Tajne Francuskinja: Vjeruju da im za izlazak trebaju samo crveni ruž i kreditna kartica

I još nekoliko dobro čuvanih tajni chic Francuskinja
Vidi originalni članak

Francuskinje oduvijek slove kao među najljepšim i najnjegovanijim ženama svijeta te mnoge žene žele otkriti koja je tajna njihove ljepote. Vjerujemo kako je to ipak nešto što je urođeno, no postoji nekoliko trikova s kojima je ipak moguće približiti se i njihovom načinu života! 

Nemojte težiti savršenstvu

Prvo pravilo glasi tako da barem jedan komad na vama mora biti pomalo izgužvan, neopeglan, nezgrapan... Žena koja ne pruža toliko pozornosti takvim sitnicama ostavlja dojam kako za nju ima i bitnijih stvari od toga kako će izgledati drugima. To se ne odnosi samo na odjeću, nego i na neravnu kosu, pjegice, prištiće... One sve to smatraju normalnim, prirodnim i - dobrodošlim! 

Danju izgledajte prirodno

Prioritet je izgledati svježe, a to znači nositi minimalno šminke i izgledati tako da se ne vidi kako ste se pretjerano trudile oko svog izgleda! Najvažnije je biti samopouzdan i osjećati se dobro u vlastitoj koži, a sitne nedostatke prekrijte laganom šminkom. 

Crveni je ruž must have

Ako se spremate za izlazak, jednu stvar ne smijete propustiti u šminkanju. Riječ je, naravno, o crvenom ružu, a neke Francuskinje tvrde kako su im za izlazak dovoljni on i kreditna kartica! Također, crveni je ruž dovoljan modni dodatak sam po sebi pa nikad neće vidjeti Francuskinju koja na sebi ima previše nakita, a naglasak će češće staviti na uzorke pa im je prugasti uzorak jedan od omiljenijih! 

Nosite personalizirani nakit

Ako i dođe do toga da će Francuskinja staviti nakit, to će uvijek biti nešto jednostavno i unikatno, nešto što će predstavljati važnu stavku njihovog života, primjerice, podsjetnik na prijateljicu ili dečka. 

Poseban način nošenja bijele košulje

Francuskinje nikad ne nose bijelu košulju "strogo", već je nikad ne zakopčaju do kraja ili zavrnu rukave. Također, nije isključeno ni to da je neće nositi "zapasanu" u hlače, nego je tek lagano zataknuti pa će izgledati pomalo nemarno, ali stylish.

Malo "neurednosti" je dozvoljeno

Ne, ovdje ne pričamo o tome kako se treba prepustiti nekoj neurednoj rutini, već shvatiti da nije kraj svijeta ako niste stigle oprati kosu - svežite je u punđu ili je ostavite raščupanu i probudite neku novu sebe! 

Čaša vina je must have

Francuskinjama je normalno da svaka večernja društvena interakcija uključuje i čašu vina. Osim navečer, u njoj mogu uživati i tijekom ručka, nakon posla ili tijekom poslovnog sastanka jer je ono postalo dio njihove kulture, a i iznimno su ponosni na svoja vina - trik je samo u tome da ne pretjerate, već popijete jednu čašu! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".