Vjerujte nam, ovaj video je najslađa čestitka za Dan žena koju ćete vidjeti! ❤️️🌹

Mala Nadia rado je uskočila u mamine cipele, iako su joj za koji broj prevelike
Vidi originalni članak

Prije svega, drage Dive, sretan vam Međunarodni dan žena! Na Instagram-profilu Teute Mesarošhair stilistice i vlasnice frizerskog salona "Teuta", naišli smo na genijalan video u kojem njezina kći Nadia isprobava mamine cipele. 

Teuta je video popratila šaljivim hashtagovima poput "Samo one mogu kupiti za cijeli broj veću cipelu jer su bile na sniženju", "Samo one mogu posjedovati 100 pari cipela i tvrditi da nemaju niti jedne" i, naravno, "Happy International Womens Day". 

Na društvenim mrežama vidimo kako je dvogodišnja Nadia već od najmanjih nogu prava fashionistica, na mamu, zar ne? Primjerice, i njoj se svidio trend glomaznih modela pa je uskočila u mamine Balenciaga tenisice. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".