Vjenčanje Chiare i Fedeza svi s nestrpljenjem očekuju, a uspoređuju ga i s onim kraljevskim

Ferragni je prava kraljica društvenih mreža pa će obožavatelji sve moći pratiti i na Instagramu
Vidi originalni članak

Prvi dan rujna Chiara Ferragni, najpoznatija svjetska blogerica i njezin zaručnik, pjevač Fedez, izreći će sudbonosno "da", a virtualni svijet s nestrpljenjem iščekuje taj dan. Gotovo sve CHiarine objave na Instagramu imaju neke veze s vjenčanjem, no još uvijek se nije poznata jedna od najbitnijih stvari - čiju će vjenčanicu nositi?

"The Ferragnezi" će se vjenčati na Siciliji, a pretpostavlja se da će svadbenu ceremoniju pratiti i trodnevna zabava na imanju Dimora delle Balze te će sve biti uređeno u stilu Coachella festivala. 

Chaira je na Instagramu podijelila i video pozivnica za goste - radi se o trodimenzionalnim pozivnicama s njihovim likovima koji su popraćeni natpisom "The Ferragnez". 

Naravno, cijelo će vjenčanje biti "dostupno" i online - sve će se moći pratiti pod hashtagom #TheFerragnez, a PR stručnjak Mate Rončević iz PRiredbe za Večernji list objasnio je takav potez:

Chiara je svoje ime, svoj brend i svoj uspješn posao stekla na osnovi dijeljenja svoga života i intime s milijuna pratitelja na svojim društvenim mrežama. Upravo zbog njih ona je ono što je i gdje je. Kao osoba koja je uspjeh stekla zahvaljujući društvenim mrežama mislim da joj je i dužnost s njima i podijeliti i taj veliki dan.

Također, Mate je nadodao kako smatra da to za nju neće biti problem:

Vjerujem da će to biti divno i lijepo vjenčanje s puno tagiranih osoba i brendova poput vjenčanice, šminke, dekoracije, lokacije i hrane koje su njoj drugi omogućili, a koji će nakon nje milijuni drugih mladenaca isto poželjeti. “Win-win“ situacija za sve!

Mnogi njihovo vjenčanje uspoređuju s onim kraljevskog para, Meghan i Harryja, a takva usporedba nije ni pogrešna, ako se u obzir uzme cjelokupno nestrpljivo iščekivanje, ali i lijepa gesta za koju se talijanski par odlučio. Naime, gostima su poručili da njima ne donose nikakve darove, već samo napišu kojoj bi humanitarnoj udruzi željeli donirati novac pa će par na posljetku odlučiti gdje će novac otići. Jako lijep potez, zar ne?

Što se tiče vjenčanice, Chiara je tajnovita, no zna se kako joj bijelo pristaje fantastično jer se nerijetko pojavljivala upravo u takvim haljinama pa se sigurno može reći da će blistati!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".