Vjenčanice s potpisom Ivice Skoke

FOTO: jure perišić FOTO: jure perišić FOTO: jure perišić FOTO: jure perišić FOTO: jure perišić FOTO: jure perišić FOTO: jure perišić FOTO: jure perišić
Prepoznatljiv po raskošnim večernjim haljinama, Ivica Skoko predstavlja lookbook s vjenčanicama iz najnovije kolekcije
Vidi originalni članak

Kolekcija vjenčanica nastavlja se na proljetne modele prikazane na pisti s prepoznatljivim glamuroznim potpisom Ivice Skoke. Prikladne za taj poseban i najromantičniji dan, haljine su jako ženstvene i senzualne, klasičnih elegantnih silueta. 

Inspiriran vječnim klasicima i divama iz bajkovitih modnih editorijala, notu suvremenog dizajner daje luksuznim detaljima kao što je 3D čipka, a klasičnu finu čipku obogatio je vezenim laticama. Ženstvenost vjenčanim haljinama daju bezvremenski krojevi naglašene siluete. Već nekoliko sezona, poslovna partnerica Ivice Skoke, Ivana Bilandžija Billy koja je zadužena za styling, uz vjenčane modele daje i prijedlog make up lookova za romantična i ženstvena izdanja. 

“Obožavam raditi haljine u kojima se žene osjećaju posebno, a vjerujem da nema posebnijeg dana u životu svake žene od vjenčanja. S obzirom na to da dosadašnjim kolekcijama dominiraju večernje haljine, logičan je slijed kreiranje vjenčanih haljina koje zahtijevaju individualan pristup svakoj našoj klijentici. U svaku tu haljinu uloženo je jako puno ručnog rada i finih detalja, koji čine da se žena osjeća romantično poput moderne princeze, a istovremeno sofisticirano i moćno”, izjavio je Ivica Skoko. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".