Savršene haljine za gošće na svadbi

FOTO: Instagram user: balmainparis FOTO: Mango 1599,90 kn FOTO: H&M 349 kn FOTO: Zara 359,90 kn FOTO: Asos 53 eura FOTO: Mango 999,90 kn FOTO: Bershka 229,90 kn FOTO: Asos 152 eura FOTO: H&M 349 kn FOTO: Topshop 75 eura FOTO: Zara 459,90 kn
Savršenu haljinu za svečane prilike na kojima želimo maksimalno zablistati nije lako pronaći, a mi vam donosimo listu deset haljina koje se nama sviđaju.
Vidi originalni članak

Svečana prigoda kao što je svadba zahtijeva i prikladan outfit, a za mnoge je to prilika da izađu iz svojih okvira i urede se kako inače ne bi za uobičajene večernje izlaske. Premda se mogu nositi i suknje u kombinaciji s bluzom, kao i  hlače, haljina je ipak najbolji izbor. Mala crna haljina nepogrešiv je odabir, ali u obzir dolaze i boje i razni uzorci, kao i krojevi. Iako je došlo hladnije vrijeme, za svečani događaj takve vrste ne morate se odreći haljine bez rukava, ali pripazite da materijal nije ljetni. Cilj je izgledati elegantno i profinjeno, a mi vam donosimo deset haljina različitih krojeva, boja i dužina u kojima ćete zablistati.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".