Vjenčali se Marc Jacobs (55) i njegov partner Char (37): Bila je to večer puna emocija

Marc Jacobs jedan je od najpoznatijih američkih modnih dizajnera, čije se bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Poznati američki modni dizajner Marc Jacobs (55) i njegov dugogodišnji životni partner Char Defrancesco (37) vjenčali su se sinoć u New Yorku pred rodbinom i najbližim prijateljima, među kojima su bili Bella i Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Naomi Campbell, Bette Midler, Rita Ora.

Mladenci su nosili elegantna crna odijela, a dovezli su se u vintage Rolls Royceu. Nakon ceremonije vjenčanja, slavlje je nastavljeno u modernom restoranu na Manhattanu, The Grillu. Iza vrata zatvorenih za medije, doznaje se kako su emotivne čestitke paru uputili Rita Ora, Kaia Gerber, Mya, Lil' Kim, Anna Wintour te Bette Midler. Upravo je Wintour godinama bila praktički mentor tada mladome Marcu te mu je dala vjetar u leđa za poziciju glavnog dizajnera u modnoj kući Louis Vuitton, zahvaljujući čemu je postao planetarno poznat.

Mark je Chara zaprosio prošloga listopada. 

Mnogi prijatelji nisu odoljeli čestitati na društvenim mrežama.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".