Vjenčala se zvijezda serije Emily in Paris i zablistala u čipkastoj vjenčanici s Ralph Lauren potpisom

To je jedna od tek nekoliko vjenčanica koju je brend dizajnirao, uključujući i vjenčanicu Priyanke Chopre.
Vidi originalni članak

Lily Collins, zvijezda popularne serije "Emily in Paris", 4. rujna vjenčala se u Coloradu za Charlieja McDowella i na vjenčanju zablistala u elegantnoj čipkastoj vjenčanici koju potpisuje američki dizajner Ralph Lauren. To je jedna od tek nekoliko vjenčanica koju je brend dizajnirao, uključujući i vjenčanicu Priyanke Chopre. 

- Nikad nisam više željela bili nečiji netko, kao što sam željela biti tvoj, i sad sam ti postala supruga. 4. Rujna službeno smo jedno drugome postali "zauvijek". Volim te - napisala je Collins u jednoj od objava na društvenim mrežama, a na drugoj se fotografiji vidi kako je vjenčanicu upotpunila raskošnim bijelom veom. Fotografiji je dodala opis: "Nikad nisam bila sretnija". Svaku od fotografija potpisuje fotografski dvojac Cedar i Pines.

Par je kao lokaciju za vjenčano fotografiranje odabrao prekrasno imanje okruženo slapovima i zelenilom, piše Vogue. Par se u modnim odabirima držao klasike - i dok je MyDowell odabrao elegantno crno odijelo, glumica je zablistala u vjenčanici sirena kroja na kojoj je pozornost privlačio "šlep", kao i raskošan veo koji je, u kombinaciji s čipkom, cijelom looku dao dodatnu dozu romantike. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".