Uz visoke 'platforme' i popularnu torbicu: Franki Batelić crno od glave do pete pristaje savršeno

U 'all black' kombinaciji istaknuli su se modni detalji - od nakita u ružičastim nijansama do vrtoglavo visokih lakiranih platformi.
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer održana je dodjela glazbene nagrade 'Cesarica' koju nije propustila ni Franka Batelić. Pjevačica ima sjajan smisao za modu i uvijek krade pozornost svojim stilskim odabirima. Isto je napravila i na dodjeli nagrade 'Cesarica', gdje se pojavila u crnom od glave do pete, uz poneki ružičasti detalj. 

Skinny hlače kombinirala je uz korzet s peplum-detaljima, a za još efektniji dojam, outfitu je dodala točkastu majicu od tila. I hlače i korzet potpisuje brend Krie, dizajnerice Kristine Burje.

Stavila je naglasak na izbor modnih detalja, kojih u kombinaciji nije nedostajalo. All black stajlingu dodala je prsten u jarkoj ružičastoj boji i metalik naušnice, a zgodan detalj su i rukavice u lakiranoj varijanti. 

U ruci je nosila jednu od najpopularnijih torbi, posebno omiljenu među trendsetericama posljednjih nekoliko godina, model iz Bottega Veneta kolekcije koji se ističe intrecciato pletenim dizajnom. Torba u crnoj boji savršen je dodatak kolekciji jer se lako kombinira te uklapa i u dnevne i u večernje kombinacije.

Uz torbu, tu su i efektne cipele, s platformom i vrtoglavo visokim potpeticama. 'Platforme' su povratnički trend kojeg su ljubiteljice mode rado prihvatile pa se nose na sandalama, 'zatvorenim' cipelama, gležnjačama, čizmama... Frankin su izbor bile crne sandale, a model sličan njezinome u svojim kolekcijama imaju i dizajnerski brendovi kao što su Saint Laurent, Valentino, Stuart Weitzman...

Neočekivani trend: Sve su popularnije kombinacije bez hlača, poznate cure ih već nose

Slavko Sobin odličnim je kaputom zaokružio stajling za čistu peticu: 'Ne pratim trendove'

Narančasta bunda, kožni kombinezon i zanimljivi dodaci: Inspirirajte se cool stajlingom Maje Cvjetković

Ni Hailey Bieber nije odoljela hit frizuri: Dugačku kosu drastično je skratila u kratki bob

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".