Visoki prorez i asimetričan kroj: Jedna od naših najljepših misica pokazala zavidnu figuru

Fani Čapalija zablistala na otvorenju splitske oaze zdravlja i ljepote
Vidi originalni članak

 

I više nego "It's OK!" - to je ono što imamo reći za kombinaciju bivše misice Fani Čapalije koja je ukrala pozornost na otvorenju RE:CUPERa wellness & SP-a centra, nove splitske oaza zdravlja i ljepote.

Fani je u jednoj odjevnoj kombinaciji isfurala čak dva trenda: ove godine vratio nam se asimetričan kroj pa su haljine i topovi na jedno rame opet IN, a dugačke je noge pokazala decentnim prorezom na haljini. Inače, haljinu nježne boje lavande potpisuje naša dizajnerica Diana Viljevac, a Fani ju je kombinirala uz odlične naušnice i jednsotavne sandale te clutch torbicu. 

Zavirili smo u web shop Diane Viljevac i pronašli sličnu haljinu. Radi se o elegantnoj večernjoj haljini, a prodaje se po cijeni od 300 eura. Dolazi u nekoliko varijanti - bijeloj, crnoj i tirkiznoj, a savršena je za ljetna vjenčanja. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".