Visoke čizme za ljeto? Ako pitate ovu djevojku sa zagrebačke špice: da!

Trendi komad od tvida uparila je s neobičnim odabirom cipela za ovo vrijeme
Vidi originalni članak

Plavuša iz centra Zagreba nosi mini kombinezon od tvida, a baš za tim modelom pomamile su se brojne fashionistice. Hrabro je po ljetnim temperaturama uparila je kombinezon s visokim čizmama od koljena, a ova kombinacija zaslužila je čistu peticu. Takve čizme bile su veliki hit prošle sezone, a čini se kako djevojke od njih neće odustati ni na ljeto. 

Osim toga, nosi i upečatljivu ljubičastu torbicu i tamne sunčane naočale, sve u maniri neke velike hollywoodske zvijezde. 

Upoznajte predivnu Josipu. Ona iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".