Visoke čizme i kratke hlače odlično pristaju odvjetnici čiji je besprijekoran stil uvijek dobra inspiracija

Ana Olivari jedna je od zvijezda naše modne rubrike, a njezine modne ideje rado prepisujemo tijekom cijele godine
Vidi originalni članak

Ako ste se već u potpunosti prebacili u jesensko raspoloženje i tamne boje, onda vam stajling Ane Olivari može poslužiti kao odlična modna ideja u danima kad nestane inspiracije. Ana je odvjetnica koja uvijek rado pozira našem Goranu Čižmešiji, a bez obzira na godišnje doba, njezinim se kombinacijama rado inspiriramo i prepisujemo modne ideje.

- Zahladilo je pa me to inspiriralo da odjenem crno - rekla je Ana za Divu, no crna boja na njoj ne izgleda nimalo monotono i bezlično. Baš suprotno, zahvaljujući igri krojeva, uzoraka i upečatljivih dodataka, Anin stajling nije mogao proći nezamijećeno u centru Zagreba. 

Tako je kratke hlače visokog struka kombinirala s kratkim puloverom, zanimljivih detalja koji je pravi statement komad u ormaru, a jednako bi dobro izgledao i u kombinaciji s trapericama ili poslovnim hlačama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da su bermude i pulover upečatljivi, ostatak je kombinacije bio vrlo klasičan, a modno osviještena odvjetnica jako dobro zna u koje zimske komade vrijedi uložiti jer su nosivi iz sezone u sezonu. Odabrala je crni kaput u kraćoj varijanti, crnu torbu koja je pravi klasik među modnim dodacima i jedan od onih modela potreban svakoj kolekciji te čizme sara iznad koljena. Osim što izgledaju jako efektno i elegantno, ovakve su čizme sjajan izbor uz haljine kad temperature padnu. Ako više preferirate traperice, možete ih kombinirati sa skinny modelima, što izgleda jako cool

Još izvrsnih kombinacija Ane Olivari pronađite u galeriji

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Proizvod od tridesetak kuna kojeg vjerojatno imate doma, a učinit će čuda za kosu, kožu i nokte

Nakon feniranja frizura 'izdrži' samo jedan dan? Isprobajte savjete s kojima će trajati i nekoliko dana

Najpopularnije šiške u 2021. godini sada dolaze u još boljoj verziji kod koje volumen dolazi u prvi plan

Modno osviješteni Tatjana i Vlaho: 'Odabrali smo praktični bajkerski look jer smo došli na motoru u grad '

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".