Visoke čizme i kratke hlače savršen su spoj za prijelazno razdoblje, pogledajte kako ih nosi zgodna Kaja

Goran Čižmešija na zagrebačkoj je špici fotografirao stajliš Kaju koja nas je još jednom osvojila svojim smislom za modu
Vidi originalni članak

Kaja Glasnović već je bila gošća naše street style rubrike, kad nas je osvojila kombinacijom kombinezona i čizama. I opet je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji, u još jednoj odjevnoj kombinaciji koja na zagrebačkim ulicama nije mogla proći nezamijećeno, a u njoj je spojila najbolje iz ljetnog i jesenskog ormara. Fotografija je nastala pretprošlog rujna, ali odličnim stajlingom rado se inspiriramo i ovih dana. 

Tako je visoke čizme od brušene kože kombinirala s bijelim hlačama od jeansa, a dašak ljetnog chica cijelom je stajlingu dala odabravši lepršavu bluzu u jarkoj, narančastoj boji.

- Ovo mi je klasičan dnevni outfit za kavu u gradu. Volim boje, a čizme su mi omiljeni modni komad - rekla je modno osviještena Kaja. 

Posebno nam se svidio detalj na leđima jer su tri mašne dale romantičan prizvuk bluzi. Kaja je kombinaciju zaokružila dizajnerskom Louis Vuitton torbicom koja se smatra odličnom investicijom i u modnom svijetu ima kultni status. 

U galeriji pogledajte najbolja izdanja sa zagrebačkih ulica ovih dana:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Frizura '90s bouncy bob ' odgovara svima, lako se održava i idealna je za novu jesensku sezonu
Popularan Burberry baloner ponovno je in, a našli smo high street zamjene za dizajnerski komad
U tijeku je Tjedan mode u Londonu, a brojni poznati oduševili su odvažnim kombinacijama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".