Visoke čizme i kaput: Zgodna djevojka sa špice zna što su ključni komadi zimskih kombinacija

Lijepu curu iz centra fotografirali su naši street style fotografi
Vidi originalni članak

Iako smeđu boju često povezujemo s jesenskim outfitima, složit ćete se da su i zimski kaputi i čizme u ovim nijansama zaista neodoljivi. Osim što izgledaju odlično, pristaju uz apsolutno sve, a različite nijanse iste boje nisu međusobno isključive. U izvrsnoj kombinaciji upravo smeđih nijansi prošetala je atraktivna djevojka s Cvjetnog. 

Njezin outfit ne možemo vidjeti u potpunosti, no ovo je pravi primjer kako je dobar kaput dovoljan za efektan zimski outfit. Kaput na vezanje s dojmljivim reverom i povezom u boji devine dlake, zgodna plavuša iskombinirala je s odličnim visokim smeđim čizmama brušene kože, a u outfit se izvrsno uklopila i kožna torba koja je gotovo identične nijanse kao kaput. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".