Visoke čizme apsolutni su hit ove zime! Pogledajte kako ih učiniti dijelom savršene kombinacije

Uz kaubojke i motorističke čizme, ove su se zime posebno istaknule i visoke čizme
Vidi originalni članak

Visoke čizme ove su zime popularnije nego ikad prije, o čemu svjedoči i činjenica da su se u dućanima pojavile u najmaštovitijem ruhu dosad, svih boja i uzoraka. 

S obzirom na to da su zavladale uličnom modom, donosimo vam nekoliko inspiracija na koje sve načine visoke čizme mogu biti dijelom savršenog outfita. 

Suknja A-kroja, predimenzionirani sako i visoke čizme već su dobro znana formula stylinga za kojim će se svi okrenuti, no svoje modne vidike možete proširiti kombinirajući ih na nešto odvažniji način. 

Umjesto mini suknjica hrabro se odlučite za kratke hlačice koje će u sklopu zimskog outfita s toplim džemperom i neodoljivim kaputom izgledati fantastično na visoke čizme. 

Iako s minicama i kratkim hlačama više dolaze do izražaja, visoke čizme savršeno će se uklopiti i u kombinaciju s midi ili dugim haljinama tvoreći jedan izuzetno romantičan i elegantan look. 

Čizme do koljena odlično će izgledati ako ih iskombinirate i s omiljenim parom traperica ili hlača. Premda je ta kombinacija najčešće viđana u specifičnim okolnostima poput jahanja, može biti i dijelom vrlo efektne dnevne kombinacije.

Dugi kaputi već neko vrijeme dominiraju modnom scenom, a sada su našle i svog savršenog suputnika. Visoke čizme u kombinaciji s omiljenim toplim ogrtačem napravit će savršen spoj koji garantira izvrstan styling.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".