Visoke čizme

Ovaj trend koji seksepilom uvijek podiže niske temperature. Pogledajte koje smo vam čizme pripremili za nadolazeću zimu, a inspiraciju smo pronašli u poznatim fashionisticama poput Care Delevingne.
Vidi originalni članak

Visoke čizme apsolutni su hit sezone. Ove jeseni i zime ovaj seksi trend volimo kombinirati ama baš sa svime, a u trgovinama je izbor doista velik. Visoke čizme možete pronaći i u različitim bojama, različitih stilova, na petu ili bez nje, pa čak i na vezanje. Ono što ovaj trend izdvaja od prošlogodišnjeg jest da su ove godine čizme posebno duge i najpoželjnije su one koje sežu dobro iznad koljena. Također ove su godine čizme i posebno uske, neodoljivo podsjećajući na samostojeće čarape, što najviše doprinosi seksi izgledu. Ovisno o modelu koji odaberete možete ih nositi na uske traperice, haljine, kratke suknje. Odlučite li se za haljinu ili suknju, zanimljivi kaput odličan je način da cijelu kombinaciju učinite nosivijom.

visoke čizme

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".